history Historia zmian
zamknij

Wersja obowiązująca od 2020-08-26    (Dz.U.2020.1453 tekst jednolity)

§ 5. [Informacje podawane przy wpisie na listę ekspertów] Wpis na listę ekspertów obejmuje następujące dane:

1) imię (imiona) i nazwisko;

2) posiadane kwalifikacje zawodowe;

3) zajmowane obecnie stanowisko;

4) (uchylony);

5) adres do korespondencji;

6) numer telefonu;

7) adres poczty elektronicznej.

Wersja obowiązująca od 2020-08-26    (Dz.U.2020.1453 tekst jednolity)

§ 5. [Informacje podawane przy wpisie na listę ekspertów] Wpis na listę ekspertów obejmuje następujące dane:

1) imię (imiona) i nazwisko;

2) posiadane kwalifikacje zawodowe;

3) zajmowane obecnie stanowisko;

4) (uchylony);

5) adres do korespondencji;

6) numer telefonu;

7) adres poczty elektronicznej.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2019-08-01 do 2020-08-25

[Informacje podawane przy wpisie na listę ekspertów ] Wpis na listę ekspertów obejmuje następujące dane:

1) imię (imiona) i nazwisko;

2) posiadane kwalifikacje zawodowe;

3) zajmowane obecnie stanowisko;

4) [2] (uchylony)

5) adres do korespondencji;

6) numer telefonu;

7) adres poczty elektronicznej.

[2] § 5 pkt 4 uchylony przez § 1 pkt 2 rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 26 czerwca 2019 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie ramowego programu szkolenia kandydatów na ekspertów wchodzących w skład komisji egzaminacyjnych i kwalifikacyjnych dla nauczycieli ubiegających się o awans na stopień zawodowy, sposobu prowadzenia listy ekspertów oraz trybu wpisywania i skreślania ekspertów z listy (Dz.U. poz. 1327). Zmiana weszła w życie 1 sierpnia 2019 r.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2013-03-16 do 2019-07-31

[Informacje podawane przy wpisie na listę ekspertów] Wpis na listę ekspertów obejmuje następujące dane:

1) imię (imiona) i nazwisko;

2) posiadane kwalifikacje zawodowe;

3) zajmowane obecnie stanowisko;

4) informację o stanowiskach zajmowanych w okresie ostatnich 5 lat;

5) adres do korespondencji;

6) numer telefonu;

7) adres poczty elektronicznej.