Wersja obowiązująca od 2023-02-24 do 2023-04-28 (Dz.U.2023.346 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja obowiązująca od 2023-02-24 do 2023-04-28 (Dz.U.2023.346 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2020-10-28 do 2022-03-06 (Dz.U.2020.1891 tekst jednolity)
[Udział miodu przy wyrobie napoju winnego miodowego] Przy wyrobie napoju winnego miodowego otrzymanego w wyniku fermentacji alkoholowej nastawu na miód pitny udział miodu nie może być niższy niż 150 kilogramów miodu na 1000 litrów nastawu na miód pitny.
Wersja archiwalna obowiązująca od 2019-08-14 do 2020-10-27 (Dz.U.2019.1534 tekst jednolity)
[Udział miodu przy wyrobie napoju winnego miodowego] Przy wyrobie napoju winnego miodowego otrzymanego w wyniku fermentacji alkoholowej nastawu na miód pitny udział miodu nie może być niższy niż 150 kilogramów miodu na 1000 litrów nastawu na miód pitny.
Wersja archiwalna obowiązująca od 2018-06-15 do 2019-08-13 (Dz.U.2018.1159 tekst jednolity)
[Udział miodu przy wyrobie napoju winnego miodowego ] Przy wyrobie napoju winnego miodowego otrzymanego w wyniku fermentacji alkoholowej nastawu na miód pitny udział miodu nie może być niższy niż 150 kilogramów miodu na 1000 litrów nastawu na miód pitny.
Wersja archiwalna obowiązująca od 2016-06-15 do 2018-06-14 (Dz.U.2016.859 tekst jednolity)
[Udział miodu przy wyrobie napoju winnego miodowego ] Przy wyrobie napoju winnego miodowego otrzymanego w wyniku fermentacji alkoholowej nastawu na miód pitny udział miodu nie może być niższy niż 150 kilogramów miodu na 1000 litrów nastawu na miód pitny.
Wersja archiwalna obowiązująca od 2014-08-21 do 2016-06-14 (Dz.U.2014.1104 tekst jednolity)
[Udział miodu przy wyrobie napoju winnego miodowego] Przy wyrobie napoju winnego miodowego otrzymanego w wyniku fermentacji alkoholowej nastawu na miód pitny udział miodu nie może być niższy niż 150 kilogramów miodu na 1000 litrów nastawu na miód pitny.
Wersja archiwalna obowiązująca od 2011-06-25 do 2014-08-20
[Udział miodu przy wyrobie napoju winnego miodowego] Przy wyrobie napoju winnego miodowego otrzymanego w wyniku fermentacji alkoholowej nastawu na miód pitny udział miodu nie może być niższy niż 150 kilogramów miodu na 1000 litrów nastawu na miód pitny.